Zoeken Annuleren

Ontwikkelingen

Modern en krachtig onderwijs

Onderwijs is voortdurend in beweging. Ons team is een ‘lerende organisatie’, gericht op ontwikkelingen. Leerkrachten leren zowel individueel en als team. Door continue in ontwikkeling te zijn, houden we het onderwijs modern en krachtig.

Aandacht voor ontwikkelingen

In het schooljaar 2017-2018 richten we ons op:

• Invoering STAAL als nieuwe methode voor Taal en Spelling. Groep 3 t/m 7 werkt met de nieuwe. Groep 8 maakt de overstap.
  • Pluspunt digitaal - Rekenen in groep 4 t/m 8 op gepersonaliseerde wijze.
  • Borging Positive Behavior Support. Onze school werkt zelfstandig verder aan een positief en veilig schoolklimaat, waarin kinderen met plezier leren.
  • We maken een nieuwe beschrijving en uitwerking van de visie op het jonge kind om vervolgens op de uitgedachte manier te gaan werken.
  • Een nieuw groen schoolplein. We zetten de in het vorig schooljaar gestarte realisatie van een uitdagend en onderscheidend schoolplein voort. Er komen nieuw groene elementen. In dit schooljaar is het schoolplein klaar.
  • Uitwerking visie op kunst en cultuur